Evaluare Auto

Eurotax - Vinde-ti masina cu incredere, la cel mai bun pret!

A venit momentul sa te desparti de masina ta? Lasa-i pe specialistii nostri sa o evalueze amanuntit, profesionist, rapid si corect, astfel incat vei obtine pentru ea cel mai bun pret, peste media pietei!

Eurotax - King Auto Rulate

EurotaxGlass este un observator independent al pietei auto, cu o experienta de peste 70 de ani. Colecteaza, monitorizeaza si prelucreaza informatii devenind o sursa de incredere in industria auto-moto. Informatiile sunt facute publice si livrate atat in format electronic, cat si printat. Datele despre masini si evaluarile efectuate de Eurotax au devenit un standard de referinta pentru masinile la mana a doua din Europa. O gama lagra de servicii si informatii sunt accesate de companiile de asigurari, experti auto, institutii financiare, garaje, dealeri si alte institutii din domeniul auto. Aceste informatii sunt de un real folos in orice subiect care priveste domeniul auto.

Daca intentionezi sa cumperi sau sa vinzi o masina la mana a doua, vezi mai intai cat valoreaza aceasta in piata pentru a te asigura ca iei decizia corecta in privinta tranzactiei pe care urmeaza sa o faci. Evaluarea King AutoRulate certificata EurotaxGlass este o modalitate simpla si la indemana de a verifica pretul real al masinii.

Back to top