Vanzari Auto Rulate

O achizitie sigura: cele mai bune masini rulate, selectionate si verificate de catre profesionisti

O achizitie sigura: cele mai bune masini rulate, selectionate si verificate de catre profesionisti

Atunci cand cumperi un autovehicul rulat, vrei sa fii sigur ca el nu vine cu probleme ascunse, sa stii care-i este povestea, ca tu sa poti avea incredere in performantele lui viitoare. De aceea, fiecare autovehicul din parcul King Auto Rulate al King Euroservice beneficiaza de un istoric complet si riguros, efectuat pe baza seriei de sasiu (numar VIN), ca mai apoi sa treaca printr-un proces complex si specializat de verificare tehnica, evaluare si cosmetizare, iar atunci cand este necesar, prin reconditionare sau reparare.

Pentru ca fiecare autovehicul rulat reprezinta o achizitie sigura cu kilometri reali si transparenta in privinta istoricului, cumparatorul beneficiaza de o perioada de garantie care incepe la livrarea autovehiculului si dureaza pana la 12 luni sau pana la numarul maxim de kilometri definit de catre dealer.

Alege marca si modelul care ti se potrivesc: pentru ca avem cea mai extinsa retea de furnizori auto la nivel national, parcul Auto Rulate cuprinde cea mai variata gama de autovehicule, potrivite nevoilor si dorintelor tale, fie ca este vorba de design, vechime, dotari sau buget.

Verifica online, in timp real, modelele disponibile: pe website sau folosind aplicatia King Auto Rulate, poti accesa specificatiile comerciale si tehnice ale fiecarei masini, poti solicita oferte personalizate si poti discuta cu un consilier, care te va ajuta sa identifici modelul potrivit pentru tine. Datele consilierului sunt disponibile pe pagina dedicata fiecarui autoturism de pe website. In plus, daca doresti sa acizitionezi unul dintre modelele disponibile intr-o alta locatie King Auto Rulate, noi il aducem mai aproape de tine.

Vizitati parcul nostru auto: prin intermediul website-ului nostru, sau folosind aplicatia King AutoRulate. Fiecare auto este listat individual pe website, impreuna cu datele de contact ale consilierilor din locatie. Astfel, ne asiguram ca orice intrebare ai, vei primi raspunsuri specifice cat mai prompt.

Solicita o oferta pentru unul dintre modele disponibile: folosind website-ul King Auto Rulate sau aplicatia King AutoRulate. Vei primi toate informatiile de care ai nevoie, pentru modelul ales.

Back to top